După ce ai aflat beneficiile sistemului de telefonie voice over Internet Protocol (VoIP), cum ar fi costurile scăzute, securizarea și versatilitatea acestuia, sigur ai decis că ar fi bine să optezi și tu pentru implementarea unuia. Următoarea întrebare care vine, după ce decizia a fost luată, este legată de furnizorul de voice IP pe care ar trebui să-l selectezi. Astăzi, putem găsi o mulțime de prestatori ai serviciului dat, chiar și atunci când vorbim despre IP telefonia din Moldova, avem o alegere destul de largă. Ca să-ți simplificăm sarcina, îți propunem o serie de aspecte pe care ar trebui să le iei în calcul, atunci când decizi la ce furnizor vrei să apelezi.

Verizăg –>

Când vorbim despr vționează aceeași regulă ca în cazul altor servicii: mai mulți bani achiți, mai multe posibilități ai. Înainte de a alege tariful, mai bine pune-ți întrebarea dacă ai nevoie de un VoIP gratuit, dar cu un număr limitat de posibilități sau un program plătit, cu un număr de funcții mult mai mare. Când alegi furnizorul ia în calcul pachetele pe care le oferă, cât sunt acestea de flexibile și dacă corespund cerințelor tale. S-ar putea să nu ai nevoie de evaluarea calității apelului la finalul conversației, pentru că ești o companie cu un număr mic de angajați și ai metodele proprii de evaluare, astfel optarea pentru un VoIP ieftin ar fi alegerea perfectă.

Informează-te și citește recenzii

Gestionarea apelurilor și servicii suplimentare oferite gratis

Securitatea

Internetul nu este un teren prea bine reglementat, iar noi vrem săde acest motiv, ar fi bi cată informația despre activitatea afacerii tale. Așa cum telefonia IP funcționează pe baza transferului de informații online, atunci ar fi bine să te asigur că sistemul furnizorului este unul bine securizat.

Aspectele tehnologice VoIP pe care ar trebui să le iei în calcul

Evaluează calitatea coneea

Pentru aceasta este nevoie inițial să evaluați calitatea Internetuluiacre viteză de navigare, care este motivul ctioate însemna un lucru, că furnizorul VoIP a suprasolicitat rețeaua prin echipamentul neproductiv sau pentru că nu a fost setată corect sistemul, utilizând canalele de trafic cu o viteză redusă.

Verifică compatibilitatea cu smartphone-ul

Mulți furnizori de telefonie IP oferă posibilitatea utilizării telefonuluiriia au o aplicație, ar fi bine să verifici compatibilitteru că s-ar putea ca nu toți angajații tăi să dețină un telefon cu sistem de operare Android, sunt unii care au iOS și invers. Deci, asigură-te că sistemul este compatibil în ambele cazuri.

Mai pui la dubii dacă ai nevoie de VoIP?

Te mai gândești dacă sigur ai nevoie să implementezi sistemul de telefonie IP?&rm pentru că beneficiile sunt evidente și nu o singurăă a, s-ar putea să fie greu să alegi un operator de încredere, dar dacă te informezi suficient și comunici cu potențialii parteneri, vei ajuta și la îmbunătățirea comunicării duse de către afacerea ta. Pe lângă posibilitățile oferite de aceasta, ca înregistrarea apelurilor, integrarea CRM, redirecționare, convorbiri și conferințe video, vei economisi o sumă de bani. Consultă prețurile telefoniei VoIP și alege tariful care te avantajează pentru a face alegerea potrivită pentru compania ta! Iar pentru a te asigura, poți încerca și versiunea gratis, disponibilă 14 zile, oferită de Sipuni.